Warner Bros. schrapt flink grote DC-films: Superman, Green Lantern Corps, Crisis on Infinite Earths en nog veel meer

Warner Bros. schrapt flink grote DC-films: Superman, Green Lantern Corps, Crisis on Infinite Earths en nog veel meer

De franchise gaat weer op de schop.

Tot eind 2023 staan er voor nu vijf DC Extended Universe-films gepland. Dit zijn vijf films over Black Adam, Shazam!, Aquaman, The Flash en Blue Beetle. In 2024 debuteert het vervolg op Joker. De laatste film bevindt zich buiten het grote DCEU.

En dat DCEU gaat weer eens flink op de schok. Warner Bros. zou nog altijd twijfelen over de release van The Flash en nu blijkt dat er naast Batgirl nog meer zeer grote projecten on hold zijn gezet. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Van Superman tot Secret Six
DC Films-baas Walter Hamada, die mogelijk vertrekt, had grote plannen. De merge tussen Warner Bros. en Discovery zorgt echter voor grote veranderingen en het plan van Hamada om drie tot vier films per jaar uit te brengen zou zijn geschrapt.

In het artikel van THR staat aangegeven dat films als [i]Secret Six, Crisis on Infinite Earths, Supergirl, Green Lantern Corps, Static Shock en een nieuwe Superman-film van J.J. Abrams niet meer doorgaan.

Warner Bros. Discovery-topman David Zaslav meldde eerder dat er een tienjarenplan is of komt voor het DCEU. Voorlopig is er vooral onrust. Ook omdat nog steeds niet duidelijk is of The Batman 2 er wel gaat komen.

NieuwsFilm

meest populair