De ster uit 'The Boys' verklapt hoe hij zijn 'Thor'-rol accepteerde

De ster uit 'The Boys' verklapt hoe hij zijn 'Thor'-rol accepteerde

De acteur zei meteen ja.

In 2018 was de Marvel-film Thor: Ragnarok een enorm succes. De team-upfilm tussen onder meer Thor en Hulk had plaats voor heel wat personages en een daarvan is Skurge. De rol van The Boys-ster Karl Urban.

In gesprek met GQ ging de acteur in op hoe en waarom hij de bijrol in het Marvel Cinematic Universe accepteerde. Ook liet hij weten dat hij enorm blij was met een bepaalde dag op de set.

Tony Hopkins en Sam Neil
"Ik kreeg een telefoontje van Taika uit het niets en hij zei: 'Hé, wil je hiernaar toe komen om een rol te spelen? Ik heb deze coole rol van Skurge. Je zou met Cate Blanchett werken'. Ik had iets van, schrijf me maar in. Ik hoef niets te lezen," aldus Urban.

"Het was fantastisch. Ik herinner me dat ik op een dag naar mijn werk ging en op de set waren Sam Neil en Anthony Hopkins. En dat, voor mij, was een van mijn favoriete dagen," vervolgde acteur.

"Als je met Tony Hopkins en Sam Neil een film kan opnemen. Sam Neil was waarschijnlijk een van de acteurs die me echt had geïnspireerd om acteur te worden. Afkomstig uit Nieuw-Zeeland, een internationale carrière maken, en hetzelfde geldt voor Anthony Hopkins," sloot de acteur af.



NieuwsFilm

meest populair