3 gave scifi-films die nu gewoon op Netflix staan

Actie en avontuur op de grote streamingdienst.

Bram de Groot 15 augustus 2022 17:36 in Netflix
Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie scifi-actiefilms doen in ieder geval lekker episch aan.

Mortal Engines

Regie: Christian Rivers | Hoofdrollen: Rege-Jean Page, Stephen Lang, Hugo Weaving, Robert Sheehan, Calum Gittins, Colin Salmon, Patrick Malahide | Kijk nuMortan Engines speelt zich vele duizenden jaren in de toekomst af. De steden van de wereld bewegen op gigantische wielen rond en de bevolkingen van de steden voeren oorlog met elkaar over de laatste grondstoffen op de planeet. In een van die steden ontmoet Tom Natsworthy een mysterieuze jonge vrouw van de landen buiten de stad, die zijn leven voor altijd zal veranderen.

Spider-Man: No Way Home

Regie: Jon Watts | Hoofdrollen: Tom Holland, Zendaya, Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Willem Dafoe, Jon Favreau, J.K. Simmons, Marisa Tomei, Alfred Molina | Kijk nuVoor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn..


Project Power

Regie: Henry Joost | Ariel Schulman | Hoofdrollen: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Rodrigo Santoro, Courtney B. Vance, Dominique Fishback, Amy Landecker | Kijk nuIn New Orleans is er een opmars bezig van een mysterieuze nieuwe pil die aan elke gebruiker ervan superkrachten verleent. Welke deze zijn wordt pas duidelijk na het innemen van de pil. Terwijl sommigen onzichtbaar worden of een kogelvrije huid kweken, kan het voor anderen de dood betekenen. Het bestaan van de pil zorgt voor een toename van misdaden in de stad, waarna een lokale agent de handen in elkaar slaat met een dealer en de voormalig soldaat Art om de criminele groep achter deze handel te stoppen.

NieuwsFilm