Ezra Miller (The Flash) komt eindelijk met officieel statement: "Ik ben ziek en zoek hulp"

De vraag is alleen of hun woorden oprecht zijn of onderdeel uitmaken van een grotere strategie om de peperdure superheldenfilm te redden.

FilmTotaal 16 augustus 2022 22:30 in Algemeen
Ezra Miller is eindelijk met een officieel statement naar buiten gekomen over de bizarre verhalen en beschuldigingen die de afgelopen tijd over hen zijn verschenen. Tegenover Variety laat de acteur weten spijt te hebben van hun vermeende daden en hulp te zoeken.

De release van DC's superheldenfilm The Flash hangt aan een zijden draadje na alle aantijgingen aan het adres van hoofdrolspeler Ezra Miller.

De Hollywoodster werd de afgelopen maanden onder meer beschuldigd van mishandeling, het vernielen van een woning en het onttrekken van een minderjarige aan het ouderlijk gezag.

Officieel statement
Miller, die non-binair is en genderneutrale voornaamwoorden gebruikt, hield al die tijd hun lippen stevig op elkaar. Daar is nu dus verandering in gekomen.

"Ik ben recentelijk in een crisissituatie beland en begrijp inmiddels dat ik last heb van complexe mentale problemen. Daarvoor laat ik mij nu behandelen", schrijft Miller in een statement.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen die ik de afgelopen tijd in paniek heb gebracht en geraakt met mijn gedrag", vervolgt hen. "Ik doe er alles aan om weer mijn gezonde en productieve zelf te worden".

Oprecht of strategie?
Dit statement volgt op een opvallend moment. Vorige week lekte immers nog uit dat Warner Bros. meerdere scenario's voor The Flash aan het verkennen is, waaronder het geheel cancelen van de peperdure superheldenfilm.

Een van de andere opties die wordt besproken is het laten uitbrengen van een statement door Miller en de film vervolgens gewoon in de bioscopen uit te brengen. Dat is nu dus gebeurd.

Sommigen denken dan ook dat dit statement van Miller niets meer is dan een PR-actie en dat hen deze woorden geeneens zelf geschreven heeft.

NieuwsFilm