Pittige Natalia Dyer uit 'Stranger Things' startte met 'Hanna Montana: The Movie'

Haar driehoeksverhouding roept vragen op

Vera 16 augustus 2022 20:42 in Celebrity
De 27-jarige Natalia Dyer doet het goed in de serie Stranger Things. Haar driehoeksverhouding roept vragen op bij fans, die zij handig weet te omzeilen bij The Jimmy Fallon Show.

Het grappige is, dat haar allereerste rolletje in Hannah Montana: The movie was. Ze speelde de helft van een tienertweeling. Aan Cosmopolitan vertelde zij eerder dit jaar, dat zij opgroeide in Nashville en daar niet zoveel te doen viel. Na een blessure bij een sportkamp pakte zij acteerlessen op en bleek daar goed in te zijn.

Natalia Dyer vertelt:
"Mijn rolletje in Hannah Montana was wat raar, maar erg leuk om te doen. Ik was veertien toen, en met mijn moeder op de filmset. Voor die première, mijn eerste ooit, had ik mijzelf opgedoft. Ik droeg een blauw avondjurkje met zwarte schoenen."

Relatie
Natalia studeerde daarna journalistiek, omdat ze altijd schreef, en acteerde ernaast in verschillende films.

"Toen ik destijds auditie deed voor Stranger Things dacht ik dat ik de auditie verpest had. Ik had geen idee hoe groot de serie zou worden, want Netflix was in die tijd niet groot. Wij als acteurs in die serie vonden wel gaaf wat we aan het doen waren."

Natalia heeft haar huidige vriend leren kennen op de filmset. Charlie Heaton speelt in Stranger Things het personage Jonathan. Ze schermen hun relatie zoveel mogelijk af. Hierover zegt Natalia:

"Het is niet zo raar dat wij een relatie hebben. We zijn collega's die veel met elkaar samenwerken. Dan leer je elkaar kennen. Waarom anderen onze relatie zo fascinerend vinden, begrijpen wij dan ook niet zo goed."

Personages
Natalia wil zoveel mogelijk verschillende personages spelen, en dat gaat haar goed af. In Yes, God, Yes speelde zij een katholiek meisje dat worstelt met haar seksualiteit. In Stranger Things heeft zij verschillende relaties. Ze start eerdaags aan de opnamen van de horrorfilm All fun and games.

Het artikel in de Cosmopolitan staat hier. Het filmpje bij Jimmy Fallon op Instagram staat hieronder.NieuwsFilm