Sexy Sydney Sweeney (24) van 'Euphoria': 'Hoe volwassenen naar mij kijken is waanzin'

Een bloeiende carrière komt met een burnout

Vera 17 augustus 2022 12:23 in Celebrity
Sydney Sweeney zit midden in een bloeiende carrière met rollen in hits als Once upon a time in Hollywood, Euphoria en White Lotus. Met haar 24 jaar dook zij er enthousiast in, maar kwam er deze zomer achter dat zij teveel doet en te weinig rust.

Ze kreeg flinke paniekaanvallen en moest onderkennen dat zij aan haar eerste millennial burnout leed. Ze liet alles liggen en vertrok naar familie, waar zij zoveel mogelijk wandelde en skiede. Lekker de frisse lucht in.

Hard werken
In alle rust realiseerde zij zich dat zij teveel filmprojecten oppakte. Omdat zij zo gewild is nou en daar graag van wilde profiteren. Zij bekent in een interview met Hollywood Reporter:

"Het gaat nu beter, al wil mijn brein nog steeds niet stoppen met denken. En ik kan niet slapen."

"Ik begon bij nul als jong meisje. Ik heb jaren hard moeten werken voor weinig. Ik wist niet dat het zo moeilijk zou zijn om het te maken in de filmindustrie. Mijn familie heeft armoe meegemaakt door mijn acteerwensen. Mijn ouders zijn erdoor gescheiden."

"Ik sta versteld van de connecties die je moet hebben. Mensen zijn niet loyaal. De afwijzing die je met mijn leeftijd krijgt is waanzin. Hoe volwassenen naar je kijken is waanzin."

Sydney is nu bezig met de filmopnamen van Marvel's Madam Web. Veel mag zij er niet over zeggen, behalve dat zij hard aan het trainen is en haar personage worstelt met zichzelf. Ze heeft eindelijk een huis kunnen kopen in Los Angeles, maar hoorde dat op TikTok filmpjes staan van studenten die haar huis steeds filmen, waardoor nog meer mensen dat gaan doen.

"Mensen vergeten dat ik een karakter speel. Ik heb geen moeite met naaktscènes. Maar dat maakt mij geen sekssymbool. Dat open gesprek, wat je over acteurs mag verwachten, mag vaker plaatsvinden tussen mensen."

Het interview met Hollywood Reporter staat hier.NieuwsFilm