3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 17 augustus 2022 13:47 in Featured
Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Knives Out (2019)
Regie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, e.a.
Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey de dag na zijn verjaardag dood wordt aangetroffen in zijn landhuis, wordt de excentrieke speurneus Benoit Blanc ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Van zijn complexe familie tot toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid te achterhalen.

The Bodyguard (1992)
Regie: Mick Jackson | Cast: Kevin Costner, Whitney Houston, Gary Kemp, e.a.
Frank Farmer, een getraumatiseerde ex-agent van de geheime dienst, wordt ingehuurd als bodyguard voor popdiva Rachel Marron, die ernstig wordt bedreigd. Aanvankelijk vindt Farmer haar maar verwend en Marron vindt haar lijfwacht op haar beurt weer paranoïde. Toch bloeit de liefde al snel tussen hen op. Het gevaar blijkt echter nooit geweken.

Shazam! (2019)
Regie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a.
Billy Batson wordt tegen zijn zin in opgenomen in het zoveelste pleeggezin. Zijn leven verandert volledig wanneer een eeuwenoude tovenaar hem krachten geeft waarmee hij kan veranderen in een volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen een kwaadaardige wetenschapper die het op hem gemunt heeft.Lees ook:NieuwsFilm