Overtuigen deze foto's uit 'Black Adam' eigenlijk wel voldoende?

The Rock leidt een flink aantal personages in volgende DC-film.

Bram de Groot 17 augustus 2022 16:07 in Algemeen
We hebben ondertussen al heel wat voorproefjes gezien voor de superheldenfilm Black Adam. De film met Dwayne Johnson in de titelrol biedt ruimte voor heel wat personages en deze worden via de nieuwe editie van Total Film verder belicht.

Uiteraard zijn de schijnwerpers vooral gericht op het personage Teth-Adam / Black Adam van de spierbundel, maar er zijn meer belangrijke personages.

Andere rollen komen namelijk van Aldis Hodge als Carter Hall / Hawkman, Noah Centineo als Albert "Al" Rothstein / Atom Smasher, Quintessa Swindell als Maxine Hunkel / Cyclone en Pierce Brosnan as Kent Nelson / Doctor Fate.

En dan zijn er ook nog Marwan Kenzari als Ishmael Gregor / Sabbac en Sarah Shahi als Adrianna Tomaz / Isis.

Overtuigen deze foto's uit Black Adam?
Het DC Extended Universe staat flink onder druk. Een groot deel van de films wordt matig ontvangen en andere films zijn financieel geen hoogvliegers. Met Black Adam van regisseur Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise) hoopt Warner Bros. ongetwijfeld op een nieuw groot succes.

Hieronder foto's uit de film, die ons uiteraard moeten overtuigen om naar de bioscoop te gaan. Black Adam draait vanaf 19 oktober in de Nederlandse zalen.NieuwsFilm