Alec Baldwin ontkent FBI-rapport i.v.m. 'Rust' dood: "Ik heb de trekker niet overgehaald"

De acteur had het wapen in handen waarmee cameravrouw Halyna Hutchins werd doodgeschoten.

FilmTotaal 17 augustus 2022 14:38 in Celebrity
Ondanks het feit dat de FBI recentelijk een nieuw rapport heeft uitgebracht, waarin staat dat Alec Baldwin wel degelijk de trekker heeft overgehaald op de Rust-set waardoor cameravrouw Halyna Hutchins om het leven kwam, blijft de acteur bij zijn verhaal. Nu zegt hij opnieuw dat hij niks gedaan heeft.

Sterker nog, tijdens een recent interview richtte de Mission: Impossible-ster zich tot de media, die er in zijn ogen altijd alles aan doen om hem met de grond gelijk te maken: "Als de moeder van George Bush door het ijs zakt en ik kom haar redden dan zouden ze zeggen dat ik haar heb betast".

Meer
Zo vervolgt Baldwin: "Ze zouden dan zeggen dat ik haar bij de borsten greep terwijl ik haar uit de rivier trek. Het maakt gewoon niet uit wat ik doe. Sommige mensen willen mij gewoon zien falen en ze zullen hier héél erg ver voor gaan!"

"Wel wil ik even duidelijk maken dat ik niet het slachtoffer ben en mezelf ook niet zo zie. Niets zal Halyna kunnen doen terugbrengen. Ze heeft een zoontje, dat nu zonder moeder moet opgroeien. Dat is de echte tragedie".

Waarheid
Tot slot zegt de acteur dat alleen de mensen die aanwezig waren op de set van Rust weten wat er gebeurd is: "De mensen die het hardst schreeuwen weten er vaak het minste van af. Zij waren niet op de set maar praten de hele tijd over wat 'misschien' gebeurd is. Ik weet dat ik in ieder geval niet de trekker heb overgehaald en dat is dé waarheid!"

NieuwsFilm