3 aangrijpende films die gewoon op Netflix staan

Deze mooie verhalen kun je gewoon op de streamingdienst vinden.

Bram de Groot 18 augustus 2022 17:13 in Netflix
Op Netflix vind je veel uiteenlopende films. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie aangrijpende films werden goed ontvangen. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Warrior

Regie: Gavin O'Connor | Hoofdrollen: Tom Hardy, Nick Nolte, Joel Edgerton, Frank Grillo, Kevin Dunn, Bryan Callen, Jennifer Morrison, Denzel Whitaker | Kijk nuEen gepensioneerde staalarbeider / voormalig bokser (Nick Nolte) heeft een groot alcohol probleem. Dit heeft er o.a. voor gezorgd dat zijn gezin uiteen is gevallen. Als hij zijn leven weer op de rit heeft, wint het het vertrouwen terug van zijn jongste zoon (Hardy) en maakt van hem een worstelaar c.q. martial arts-specialist. Zijn broer (Edgerton) heeft het echter niet zo op zijn vader en werkt aan een eigen loopbaan als worstelaar. De twee broers doen beide mee aan hetzelfde toernooi en komen recht tegenover elkaar te staan.

Monster

Regie: Anthony Mandler | Hoofdrollen: Jeffrey Wright, Jennifer Ehle, John David Washington, Tim Blake Nelson, Jennifer Hudson, Paul Ben-Victor | Kijk nuSteve Harmon is een 17-jarige student en aspirant filmmaker. Hij raakt betrokken bij een overval waar een moord gepleegd wordt. Al snel staat hij bekend als een "monster" en wordt aangeklaagd voor moord, een misdaad waarvan hij zegt dat hij die niet gepleegd heeft. Wat volgt is een complexe juridische strijd om zijn onschuld te bewijzen.

The Unforgivable

Regie: Nora Fingscheidt | Hoofdrollen: Sandra Bullock, Viola Davis, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Linda Emond, Richard Thomas | Kijk nuRuth Slater (Bullock) komt vrij uit de gevangenis na een straf te hebben uitgezeten voor een gewelddadig misdrijf. Ze keert terug in een maatschappij die weigert haar verleden te vergeven. Ze wordt streng veroordeeld op de plek die ze ooit haar thuis noemde en haar enige hoop op redding is het vinden van haar vervreemde jongere zus die ze heeft moeten achterlaten.

NieuwsFilm