Deze actrices zijn nu echt klaar met 'Jurassic World Dominion'

'Het is moeilijk afscheid nemen van zo'n belangrijk hoofdstuk'

Vera 19 augustus 2022 23:17 in Celebrity
De film Jurassic: World Dominion is overal te zien in de bioscopen en dat betekent een 'press tour' voor verschillende betrokkenen. Bryce Dallas Howard en Dewanda Wise melden op Instagram dat die interviews nou echt klaar zijn.

Bryce schrijft op haar Instagram:

"We beëindigen nou onze press tour samen met Dewanda en Colin. Het is moeilijk afscheid nemen van zo'n belangrijk hoofdstuk, maar ik ben wel benieuwd naar wat er komen gaat. Voor nu ben ik dankbaar voor alle mooie herinneringen en vriendschappen."

Bryce houdt de camera vast, terwijl Dewanda trots vertelt:
"We hebben net onze allerlaatste gesprek met de pers gehad. We zijn klaar!"

Op het filmpje is Bryce zichtbaar emotioneel en dat mag ook na al die tijd. Met de Jurassic World-reeks was zij drie delen lang met Chris Pratt te zien. Ze vertelt dan ook aan Dewanda:

"Ik ben klaar. De laatste acht jaar van mijn leven ben ik bezig geweest met Jurassic. Met dit laatste deel is het verhaal rond. Het was zo'n bijzondere tijd! "

Het filmpje op Instagram staat hieronder. Het is niet voor altijd voorbij met de promotie van Jurassic World, want de Jurassic World Dominion Extended Edition met nog niet eerder vertoonde filmmateriaal is onder andere op Blu-Ray verkrijgbaar.NieuwsFilm