De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 19 augustus 2022 15:08 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Look Both Ways (2022)
Regie: Wanuri Kahiu | Cast: Lili Reinhart, Danny Ramirez, David Corenswet, e.a.
Natalie voelt zich de dag na haar afstudeerfeest niet lekker. Aangezien ze seks heeft gehad, besluit ze een zwangerschapstest te doen. Op dat moment valt haar leven uiteen in twee parallelle realiteiten: in de ene wereld is ze zwanger, in de andere niet. Zo leert Natalie wat het leven en de liefde voor haar in petto hebben.

Split (2016)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a.
Kevin is een man met meerdere identiteiten. Het ene moment is hij een slissend kind, het andere moment een keurige dame. Al zijn persoonlijkheden worden echter langzaam verdrongen door een nieuw en levensgevaarlijk gedaante: het Beest. Wanneer Kevin op klaarlichte dag drie tienermeisjes kidnapt met het plan om hen op te offeren aan het Beest, moeten zij vechten voor hun leven.

The Next 365 Days (2022)
Regie: Barbara Białowąs en Tomasz Mandes | Cast: Anna-Marie Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna, e.a.
De stomende relatie van Laura en Massimo hangt aan een zijden draadje. Hoewel ze proberen hun vertrouwensproblemen op te lossen, wordt dat hen niet makkelijk gemaakt. De hardnekkige en aantrekkelijke Nacho is namelijk vastbesloten om de twee uit elkaar te drijven. Hun relatie staat op het spel.Lees ook:NieuwsFilm