3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 17 augustus 2022 17:00 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Atomic Blonde (2017)
Regie: David Leitch | Cast: Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video
De Britse geheim agente Lorraine Broughton wordt naar Berlijn gestuurd om de moord op een spion te onderzoeken. Daarvoor moet ze een lijst met namen van buitenlandse spionnen zien te bemachtigen en een dubbelspion zien te ontmaskeren. Dit allemaal om zichzelf en de wereldwijde veiligheidsorganisaties te beschermen.

If Beale Street Could Talk (2018)
Regie: Barry Jenkins | Cast: KiKi Layne, Stephan James, Regina King, e.a. | Te zien op: Videoland
Harlem, begin jaren zeventig. Tish en Fonny geven na jarenlange vriendschap toe aan hun diepere gevoelens voor elkaar en krijgen een relatie. Even later raakt Tish zwanger. Maar het geluk houdt op wanneer Fonny door het toedoen van een racistische agent onterecht in de gevangenis belandt. Tish vecht om hem vrij te krijgen.

Cruella (2021)
Regie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Te zien op: Disney+
Estella werd op jonge leeftijd wees en is opgegroeid op de straten van Londen. Nu, eenmaal volwassen, droomt ze van een carrière in de mode. Ze krijgt de kans om aan de slag te gaan voor de Barones, een ijzeren ontwerpster. Wanneer de twee tegenover elkaar komen te staan, neemt Estella een nieuwe gedaante aan om de Barones terug te pakken.Lees ook direct:NieuwsFilm