'Beverly Hills Cop 4' heeft eindelijk een goede update voor je

'Beverly Hills Cop 4' heeft eindelijk een goede update voor je

De film met Eddie Murphy komt eraan.

Er zijn 28 jaren verstreken sinds Eddie Murphy voor het laatst de rol van Axel Foley speelde. En fans van de actie/komedie-franchise wachten al jaren op nieuws over het geplande Beverly Hills Cop IV.

Eerder dit jaar was er de aankondiging dat Mark Molloy de film zou regisseren en daarmee Adil El Arbi en Bilall Fallah zou vervangen. In april hoorden we verder dat de film nog in de maak was, maar gewoon een ontwikkelhel doormaakte.

Beverly Hills Cop IV komt eraan
Nu is er eindelijk goed nieuws. Jerry Bruckheimer, die de film produceert, onthulde tegenover ComicBook.com dat de film er snel komt.

"We gaan aan de slag met die nieuwe Beverly Hills Cop. Daar beginnen we over een week of een dag of tien mee, en dat doen we voor Netflix," aldus Bruckheimer.

Van Murphy weten we dat hij er ook enorm naar uit keek. "Na Coming 2 America maken we Beverly Hills Cop. En het plan is om daarna weer het podium op te gaan en stand-up te maken. Dat is wat ik vooral ga doen: stand-up en Beverly Hills Cop."

De film Beverly Hills Cop IV kreeg miljoenen aan subsidie in de Verenigde Staten, naar het schijnt tegen de 15,8 miljoen dollar.

NieuwsFilm

meest populair