Zeldzaam kijkje in het leven van Sylvester Stallone

Zeldzaam kijkje in het leven van Sylvester Stallone

Sly wordt overigens altijd achtervolgd door 'Rocky'

Sommige films worden zo'n klassieker, dat een acteur de rest van zijn leven achtervolgd wordt door die ene film. Dat is voor Sylvester Stallone de film Rocky. Sylvester meldt in een Instagram bericht, dat hij zelfs bij het zeevissen wordt herinnerd aan Rocky.

Op de video zie je Sylvester staan in een boot op volle zee. Zijn vrienden staan om hem heen, terwijl hij de lijn in bedwang probeert te houden. Een vriend van hem gooit met quotes uit de film. Het is een aanmoediging en goed bedoeld, maar Sly wordt natuurlijk ook enorm in de maling genomen door zijn vrienden. En dat weet Sly, dus meldt hij droog:

"Ik vind dit zo grappig. Zelfs als ik ver op de oceaan rust en stilte probeer te vinden, is er altijd iemand die mij herinnert aan Rocky. Op de meest vreemde momenten. Tussen haakjes: de vis ontsnapte. De Rocky speech werd subtiel gehouden door mijn goede vriend Keith in Florida."

Rocky
Er is een hoop te doen over Rocky de laatste tijd. Wel of niet een nieuwe opvolger. En wel of niet via Sylvester Stallone. Het is logisch, dat hij soms even niet aan zijn werk herinnerd wil worden.

Deze video geeft een zeldzaam kijkje in de vriendenkring van Sylvester Stallone. En zo te zien heeft hij fijne mensen om zich heen verzameld voor die leuke momenten in zijn vrije tijd.

Zijn bericht op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair