Ryan Reynolds zet zijn huwelijk met Blake Lively op het spel

Ryan Reynolds zet zijn huwelijk met Blake Lively op het spel

Soms kun je te veel geld hebben!

De gladde Ryan Reynolds en de bloedmooie Blake Lively zijn al jaren getrouwd en delen drie dochters samen. Beiden zijn in interviews erg eerlijk en toch correct over hun relatie. Zij verzwijgen nooit dat zij moeten werken aan hun verstandhouding.

Sinds de aanschaf van een Engels voetbalteam door de 45-jarige acteur uit Deadpool staat hun relatie behoorlijk onder druk, vertelt Ryan naar alle eerlijkheid op The Jimmy Kimmel Show. Het probleem is namelijk niet volgens de 34-jarige actrice uit The Shallows dat haar man geen goede zakenman is. Maar het probleem is wel, dat hij niets snapt van voetbal en die aanschaf beter had kunnen laten. Soms kun je te veel geld hebben.

Zakenpartners
Uit het interview met de 45-jarige acteur, schrijver en regisseur Rob McElhenney en Ryan Reynolds blijkt dat zij sinds kort vrienden en zakenpartners zijn. Het begon allemaal omdat Ryan naar beste weten Rob een compliment gaf voor zijn werk.

Ryan Reynolds vertelt:
"Nu ik wat ouder word, vind ik dat als ik iemand ergens goed in vind, dat ik dat zeggen moet. Dat deed ik bij jou, en wij raakten in gesprek. En voor ik het wist, kocht ik een voetbalteam samen met jou."

"En toen vertelde ik aan Blake: Het slechte nieuws is dat ik weer eens door iemands directe berichten ben geglipt. Het echt slechte nieuws is dat ik nu voor de helft een voetbalteam bezit."

"Ze is niet blij met mijn aanschaf. Wij werken nog aan dit onderwerp."

"Ik sport graag, maar ik volg geen sport. Ik heb het altijd suf gevonden dat een stel mensen op het veld achter een bal aan gaan. Geef ze allemaal een bal, dan is het probleem opgelost."

Wrexham FC
Ryan en Rob vertellen dat zij de spelregels van het voetbal leren kennen. Zo stonden zij onder druk naar de prestaties van hun voetbalteam te kijken in het Wembley Stadion. Ze dachten een doelpunt gescoord te hebben. Maar topvoetballer en coach David Beckham stond vlak bij hen en schudde het hoofd.

De reden, dat zij het Welsh voetbalteam Wrexham FC kochten, is eigenlijk een mooie: het team presteert niet best en heeft geen geld om te bestaan. Daar iedereen echter recht heeft op sport, besloten Ryan en Rob toch geld in de club te stoppen. Gelukkig heeft Ryan een geweldig marketingteam en kunnen zij verder aan de bekendheid van hun voetbalclub werken.

Het filmpje met Rob McElhenney staat op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair