Brie Larson laat weinig aan de verbeelding over op Insta-foto's

Brie Larson laat weinig aan de verbeelding over op Insta-foto's

De Captain Marvel-actrice toont nieuwe haarstijl.

We zagen Captain Marvel van actrice Brie Larson even geleden nog in een Marvel-serie op Disney+ voorbij komen en rond deze tijd volgend jaar is ze te zien in haar tweede solofilm The Marvels. Nu zien we haar op een heel andere manier op Instagram.

Overigens doet de in Sacramento, Californië geboren superster meer dan alleen in Marvel-producties spelen. De Oscarwinnares zien we volgend jaar ook in een andere grote franchise, namelijk in Fast & Furious 10.

Daarnaast werkt ze nog aan twee tv-series, namelijk een nog titelloze serie over de CIA en de serie Lessons in Chemistry waarin Brie het personage Elizabeth Zott. Dit is een vrouwelijke wetenschapper in de jaren zestig die een kookprogramma begint te gebruiken waarvoor ze is ingehuurd om huisvrouwen voor te lichten over wetenschappelijke onderwerpen nadat ze is ontslagen uit haar eigen laboratorium.

Opvallend op Instagram
"Are space buns my new everyday look?" schrijft Brie bij een reeks nieuwe foto's op Instagram. Ze heeft het uiteraard over haar soort van knotjes op haar hoofd. We zien haar echter ook in een hemdje met de tekst "Doe wat je wilt, maar doe niemand kwaad" en een hondje en een katje. Verder laten we het over aan je verbeelding.


Zien hoe de 32 jarige Brie Larson eruit ziet in haar hemdje? Check de foto's hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair