Disney+ voegt een stel echte topfilms toe in september

Disney+ voegt een stel echte topfilms toe in september

Dit is er nieuw.

September is de maand van Disney+ Day. En de maand waarin Disney+ dus ook op vooral die dag interessante nieuwe films toevoegt aan zijn aanbod. We zetten ze voor je op een rij.

Pinocchio (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Joseph Gordon-Levitt, Lorraine Bracco, Luke Evans | Releasedatum: 8 september
Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden. Door de oude Geppetto wordt hij tot leven gewekt en wordt hij opgevoed als zijn eigen zoon. Pinocchio is echter niet vies van wat kattenkwaad.

Thor: Love and Thunder (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson | Releasedatum: 8 september
In 'Thor: Love and Thunder' van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die - tot Thors verbazing - op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Ze proberen hem te stoppen voordat het te laat is.

Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return (2022)
Bekijk de afbeelding Releasedatum: 8 september
Een nieuwe documentaire die duikt in het maken van de epische miniserie. We zien nooit eerder vertoonde beelden van achter de schermen, interviews en bezoeken onder meer de creature shop en de props afdeling.

Hocus Pocus 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne Fletcher | Cast: Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy, Doug Jones | Releasedatum: 30 september
De live-action komedie 'Hocus Pocus 2' is een spookachtig vervolg op de Halloween-cultklassieker uit 1993, die de heerlijk gemene Sanderson-zussen terugbrengt voor nog meer komische chaos. Het is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.

NieuwsFilm

meest populair