'Avatar' opnieuw in de stijgers voor grootschalige terugkeer

'Avatar' opnieuw in de stijgers voor grootschalige terugkeer

De 2009-monsterhit binnenkort weer op het witte doek.

Eind dit jaar krijgen we het vervolg op Avatar te zien en de fans kunnen vast niet wachten. De die-harders krijgen nu ook de kans om het origineel nogmaals op het witte doek te bekijken. De monsterhit van James Cameron krijgt namelijk een wereldwijde rerelease.

Nu is er een compleet nieuwe trailer verschenen voor de fantasyfilm die op dit moment op een wereldwijde box office-score staat van ruim $2,8 miljard. De kans bestaat dat de film na de rerelease boven de $3 miljard uitkomt.

Bij de video op YouTube valt het volgende te lezen: "James Camerons Academy Award®-winnende epische avontuur Avatar uit 2009, de meest succesvolle film aller tijden, keert terug naar de bioscoop op 23 september in verbluffend 4K High Dynamic Range."

Nieuwe trailer en poster voor Avatar uit 2009
De film met onder meer Sam Worthington, Zoe Saldaña, Stephen Lang, Michelle Rodriguez en Sigourney Weaver werd in 2010 genomineerd voor negen Oscars waaronder voor Beste film en Beste regisseur. De beeldjes voor Best Cinematography, Production Design en Visual Effects werden gewonnen.


Op 16 december verschijnt Avatar: The Way of the Water in de bioscopen. Hieronder ook de poster voor de rerelease.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair