Deze 'Star Wars'-acteur is er helemaal klaar mee

Deze 'Star Wars'-acteur is er helemaal klaar mee

De kans dat we binnenkort Finn zien in een film of serie is bijzonder klein.

Het eerste gezicht dat we zagen in de teaser trailer voor Star Wars: The Force Awakens was dat van John Boyega. Hij speelde het personage Finn, de stormtrooper FN-2187 die wegvlucht bij de First Order.

Nog altijd weten we niet of Disney en Lucasfilm nog plannen heeft met de personages die werden geïntroduceerd in de vervolgtrilogie. Mocht dit zo zijn, dan zal dat waarschijnlijk nog redelijk ver van ons in de toekomst liggen.

In gesprek met SXM zei Boyega dat hij op dit moment helemaal klaar is met de rol. "Op dit moment ben ik er klaar mee. Ik vind het prima dat ik er niets mee doe," onthulde Boyega.

"Ik denk dat Finn zich op een goed punt bevindt waar je gewoon van hem kunt genieten in andere dingen, de games, de animatie. Maar ik heb het gevoel dat '[Episode] VII' tot '[Episode] IX' voldoende voor me was."

Andere toekomst voor Boyega
"Om eerlijk te zijn ben ik blij met de bondgenoten die ik heb gevonden in Joel Taylor en Jamie Foxx, Teyonah Parris, Viola Davis. Alle mensen met wie ik heb gewerkt... veelzijdigheid is mijn pad," voegde de acteur toe.

Boyega leek in The Force Awakens te worden gepositioneerd als een dragend personage. In de twee vervolgfilms bleek zijn aandeel echter minder groot.

NieuwsFilm

meest populair