Meer details van bijzondere bruiloft van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Meer details van bijzondere bruiloft van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Een extravagant knalfeest van drie dagen op een eiland

Hoe vaak kun je trouwen? Best vaak als je Jennifer Lopez en Ben Affleck heet. Jennifer en Ben trouwden een paar weken terug al in het klein in Las Vegas. Afgelopen weekend was hun tweede ceremonie in Georgia - en dat werd een extravagant knalfeest. Op niets werd bezuinigd. Ook niet op de trouwjurken, want Jennifer Lopez had er maar liefst drie: een met een waanzinnig lange sleep en sluier, een tweede versierd met parelsnoeren en de derde met Swarovski kristallen.

Jennifer Lopez plaatste zelf een bericht op haar Instagram hieronder.



De bruiloft startte afgelopen vrijdag met een oefendiner. De dag erna was de bruiloft zelf en de zondag eindigde met een barbecue. Het bruiloftsfeest van Jlo en Ben vond plaats op het landgoed van Ben in Georgia. Gelegen op een eiland was het de plek om alles uitgebreid te vieren zonder al te veel kijkers. Zo kon de tweede huwelijksgelofte plaatsvinden op een brug.

Familie en bekenden
De bruiloft begon wat naar, want de moeder van Ben viel van een steiger en bezeerde haar been. Gelukkig was de ambulance snel ter plaatse en werd zij snel behandeld in het ziekenhuis. Kort daarna werd zij op het landgoed van haar zoon in Georgia overal in een rolstoel naar toe gereden.

Veel familie en bekenden waren aanwezig op de bruiloft, zoals Matt Damon, Kevin Smith en Jay Shetty. De beste vriendin van Jennifer, Leah Remini, was er niet bij, omdat zij graag haar dochter naar de universiteit wilde begeleiden. Ook de broer van Ben, scenarioschrijver Casey Affleck, moest zijn kinderen naar school helpen.

De filmmaker Kevin Smith vertelt op Instagram hieronder:
"Het was bijzonder emotioneel en plezierig allemaal. Ik heb de hele tijd genoten. Het was een van de meest mooie gebeurtenissen die ik ooit heb meegemaakt."



Luxe feest
Het landgoed is van alle luxe voorzien met verschillende gebouwen waar gasten kunnen verblijven. De gasten werd verzocht in het wit te komen, terwijl overal witte bloemstukken en decoratie waren geplaatst. Verschillende weddingplanners moeten overuren hebben gemaakt om alle festiviteiten perfect in elkaar te passen.

Ralph Lauren ontwierp de drie jurken van Jennifer Lopez. Zo droeg zij bij de ceremonie een jurk met een sleep die meer dan duizend zakdoeken bevatte. Ben droeg een zwart met wit pak, ook voorzien door Ralph Lauren. Samen hebben zij vijf kinderen. Ook zij liepen prachtig gekleed rond. Hieronder een glimp van zijn ontwerpen op Instagram.



Emotionele speech
Een andere aanwezige vertelde dat Ben een mooie, emotionele speech gaf, waarin hij zijn liefde voor Jennifer betuigde en zei dat alles een reden heeft. Zo zijn de kinderen een prachtig cadeau, omdat zij niet eerder trouwden. Ben en Jlo verbraken hun verloving ongeveer twintig jaar terug onder druk van hun carrières en media.

Meer over de bruiloft staat hier bij RTL Boulevard en hier bij Hola.

Vogue mocht dieper op de jurken ingaan. Een Instagram-bericht van de jurken staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair