Echtscheiding Sylvester Stallone volgt na verwijderen tattoo van zijn vrouw

Echtscheiding Sylvester Stallone volgt na verwijderen tattoo van zijn vrouw

'Ik wou dat wij nog 25 jaren samen hadden'

Het zat er al aan te komen, maar wij weten het nu definitief: Sylvester Stallone gaat scheiden van zijn vrouw Jennifer Flavin. De 76-jarige acteur en producer en de 54-jarige zakenvrouw en model vierden begin dit jaar nog dat zij al 25 jaar samen zijn. Best lang voor een Hollywood-koppel.

Sylvester schreef destijds op Instagram met foto's van hen samen:
"Gefeliciteerd met onze 25 jaar samen. Er zijn geen woorden voor haar geduld en onbaatzuchtigheid en wat zij betekent voor ons. Ik wou dat wij nog 25 jaren samen hadden. Dank je wel, schat!"



Tattoo
Sylvester Stallone heeft al tijden een enorme tatoeage van zijn vrouw op zijn bovenarm, omringd met rozen. Die tattoo kostte hem destijds 25 uren in de stoel. Maar kort na de verjaardag van zijn vrouw liet hij die tattoo vervangen door een afbeelding van zijn vorige hond. De bull mastiff Butkus sleepte hem door zijn moeilijke start in de filmindustrie.

Sylvester heeft geleerd van zijn moeilijke momenten. Hij heeft intussen een nieuwe hond, de rottweiler Dwight. Die zal hem nu wel door deze periode heen slepen. De vrouw van Sylvester was namelijk degene die de scheiding in gang zette.

Scheiding
De precieze reden is niet bekend. En dat hoeft ook niet. Ook bekende mensen hebben recht op hun privacy, alhoewel al jaren doorsijpelt dat beiden veel geduld met elkaar moeten leren hebben. Meer over de scheiding staat hier bij Hola.

Jennifer Flavin postte op haar Instagram laatst een bericht met een foto van haar gezin - zonder Sylvester. Zij schreef:
"Deze meiden zijn mijn prioriteit. Niets is belangrijker. Wij vieren voor altijd samen."



NieuwsFilm

meest populair