Eerste recensies 'Samaritan': Sylvester Stallone geslaagd als superheld?

Eerste recensies 'Samaritan': Sylvester Stallone geslaagd als superheld?

Vanaf vandaag staat de superheldenfilm op Prime Video.

We hebben Sylvester Stallone al als heel wat personages gezien, maar los van zijn bijrol in Guardians of the Galaxy Vol. 2 zagen we hem nog niet als superheld. Tot nu. Sinds vandaag is hij te bewonderen in Samaritan.

De superheldenfilm debuteerde vanmorgen op Prime Video en de recensies voor de film stromen ondertussen binnen op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat er echter niet echt positief bij.

Op het moment van schrijven staat de film van regisseur Julius Avery (Overlord) op 37 procent na dertig recensies. Het goede nieuws is dat de publieksscore juist wel sterk is, met op dit moment 81 procent.

Onoriginele videogame-achtige film
"Samaritan is zo eenvoudig dat het vaak lijkt op een videogamefilm waarin iemand vergat de CGI toe te voegen. Maar de film bouwt op tot een zeer goede wending, en Stallone, op zijn manier, voegt de sfeer toe..." vindt Owen Gleiberman van Variety.

"In een drukke markt hebben nieuwe superheldenfilms veel nodig om op te vallen; ondanks wat solide werk van Sylvester Stallone, is het niet echt duidelijk wat Samaritan op tafel brengt," schrijft John Nugent van Empire Magazine.

"Originaliteit was op vakantie toen deze film werd gemaakt," voegt Soren Andersen van Seattle Times toe.

3 sterren van FilmTotaal
Op FilmTotaal vind je ook al de recensie. Terence Shea gaf Samaritan een prima 3 sterren: "Stel geen lastige vragen, heb geen hoge verwachtingen, laat het allemaal over je heen komen en je amuseert je prima."



NieuwsFilm

meest populair