Zo ziet Chloe Cherry uit 'Euphoria' eruit zonder make-up

Zo ziet Chloe Cherry uit 'Euphoria' eruit zonder make-up

'Het is een super flashy party waar ik naartoe ga, dus moet ik er geweldig uit zien'

De 25-jarige actrice Chloe Cherry raakt steeds meer bekend, en dat komt niet alleen door het feit dat zij een porno-actrice is en in ruim 200 films te vinden is. Chloe speelt namelijk ook in de populaire serie Euphoria. Een van haar collega's in de serie is Zendaya.

Zij heeft maar een kleine bijrol als een brutale, vage meid in de serie. Het rolletje zorgt er echter voor dat Chloe allerlei ander werk aangeboden krijgt. Zo is zij ook model. De ontwapenend eerlijke Chloe Cherry is op haast elk event te vinden, zoals Variety's Power of Young Hollywood. Harper's Bazaar mag meekijken bij het opmaken en aankleden voor het Urban Decay event in New York.

Glam look
Chloe Cherry opent de deur en ziet er gewoontjes uit zonder make-up. Lekker blond en fris en vrolijk. Zij vertelt terwijl zij door een team aan mensen wordt klaargestoomd:

"Het is een 'super flashy party' waar ik naartoe ga, dus moet ik er geweldig uit zien."

"Mijn kleding is meestal meer opvallend dan mijn make-up. Maar voor een stad als New York City moet alles opvallen, denk ik."

"De make-up voor Euphoria is vrij neutraal. Meer een 'no make up look'. Een beetje zoals ik zelf doe."

"Echt 'glam' uitzien voor dit event vind ik erg leuk."

"Ik wil van mijn leven geen tattoos," meldt zij nog. Ook al vindt zij de tattoos van haar make-up artist mooi.

Het eindresultaat is inderdaad chique. Chloe ziet er fantastisch mooi uit met alle glitters en knalrode lippenstift. Haar jurkje en veterschoenen maken het geheel een beetje morbide, maar cool. Haar paardenstaart is lekker meisjesachtig en tof. Perfect voor een 'glam party'.

Het filmpje van Harper's Bazaar staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair