Ezra Miller komt in actie om 'The Flash' van volledige ondergang te redden

De acteur had woensdag een topgeheime ontmoeting met Warner Bros. Discovery.

Ezra Miller heeft deze week een topgeheime ontmoeting gehad met Warner Bros. om hun toekomst als superheld The Flash te bespreken. Dat melden ingewijden aan The Hollywood Reporter. Hen zou er alles aan willen doen om hun DC-film te redden.

Michael De Luca en Pamela Abdy, twee nieuwe studiobonzen binnen Warner Bros., hebben woensdag voor het eerst gesproken met de vermeende boosdoener en hun management. Deze meeting was volgens insiders bedoeld om ervoor te zorgen dat Miller toegewijd blijft aan de productie en deze niet verder in gevaar brengt.

Alles om de film te redden
Miller, die non-binair is en genderneutrale voornaamwoorden gebruikt, zou echter weinig tot geen spijt hebben van hun vermeende daden. De Hollywoodster werd de afgelopen maanden onder meer beschuldigd van mishandeling, het vernielen van een woning en het onttrekken van een minderjarige aan het ouderlijk gezag.

Volgens insiders beloofde Miller pas hulp te zoeken nadat De Luca en Abdy dreigden de stekker volledig uit het project te trekken. "Hen geeft enorm om The Flash. Het is een van hun favoriete personages om te spelen", vertelt een bron. De Fantastic Beasts-acteur zou zich verder dus weinig aantrekken van alle negatieve publiciteit rondom hun persoon.

Statement
Miller kwam onlangs met een statement naar buiten waarin hen inging op hun mentale gezondheid. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen die ik de afgelopen tijd in paniek heb gebracht en geraakt met mijn gedrag", schreef hen. "Ik doe er alles aan om weer mijn gezonde en productieve zelf te worden".

NieuwsFilm

meest populair