Komt 'Top Gun 3' er nou wel of niet?

Komt 'Top Gun 3' er nou wel of niet?

De kans lijkt tot nu toe helaas niet erg groot...

We hebben een behoorlijk lange tijd op Top Gun: Maverick moeten wachten, maar het was zeker de moeite waard! De blockbuster is een ongelofelijk succes, maar komt er ook een derde deel? Daar laat de wereldberoemde producent Jerry Bruckheimer zich nu eveneens over uit.

Top Gun: Maverick kwam vele jaren later uit dan het origineel, maar indrukwekkend is de film zeker. Niet alleen werd hij sterk onthaald door de bioscoopgangers, ook filmcritici zijn er helemaal van weg. Zelfs regisseurs als Quentin Tarantino en Luca Guadagnino prijzen de blockbuster de hemel in.

Box-office
De film scoort dan ook extreem sterk aan de box-office en is nog steeds de nodige records aan het verbreken. Je zou dus denken dat het wel snel gaat komen van een derde deel, maar dit is helaas nog niet zeker.

Hoofdrolspeler Tom Cruise heeft het namelijk behoorlijk druk en zal de komende jaren druk bezig zijn met de nodige andere projecten. Bruckheimer, de producent van beide Top Gun-delen, liet zich erover uit.

Reactie
Zo zegt Bruckheimer: "Ik weet niet wat de toekomst in petto houdt voor de franchise. Als je me in 1986 zou vragen, toen het origineel uitkwam: "Denk je dat er snel een vervolg komt?" zou ik hebben gezegd misschien. Uiteindelijk duurde het meer dan 30 jaar! Dus ik durf me er niet echter over uit te laten..."

NieuwsFilm

meest populair