Demi Lovato plaatst bom onder Disney in een explosief interview

Demi Lovato plaatst bom onder Disney in een explosief interview

Het gaat nu beter met haar, maar alleen omdat zij zelf hard gewerkt heeft om haar trauma's te overkomen

Demi Lovato plaatst een bom onder Disney in een explosief interview met de podcast Call her daddy. Ze vertelt daarin over haar kindertijd bij Disney met een verschrikkelijk bazig management en een belachelijk druk werkschema.

Zo bazig en druk, dat zij als tiener een ernstige eetstoornis ontwikkelde en aan de drank, drugs en seks raakte. Zowel haar boulimia als haar overdosis werden genegeerd en slecht begeleid. Het gaat nu beter met haar. Maar alleen omdat zij zelf hard gewerkt heeft om haar trauma's te overkomen.

"Als je een tiener wilt zijn, wees dan die tiener. Als je dit soort werk wilt doen, wacht dan even tot je wat meer levenservaring hebt," zegt Demi Lovato over haar Disney-tijd.

Demi Lovato begon haar carrière als kindsterretje bij Disney, zoals een aantal andere sterren als Selena Gomez, Miley Cyrus en The Jonas Brothers met films als Camp Rock 2. Over haar oud-collega's en die kindertijd toen zegt zij:

"In de loop der jaren hebben wij daar wel eens over gepraat. Ik heb een project lopen, waarbij ik een aantal nog wil spreken over hoe hun begintijd bij Disney hun keuzes later hebben beïnvloed."

"Het is belangrijker als kind een normaal leven te hebben dan een carrière. Dit is wat vergeten werd in onze tijd bij Disney. We werkten zo hard, dat wij onszelf uitputten."

"In onze vrije tijd hadden wij niet veel plezier. We waren vaak bezig met het uitdenken van de volgende stap. We konden niet onszelf zijn. Ons imago telde."

"Doe het rustig aan. Je hoeft niet de beste te zijn. Geniet van je tijd. Wees aanwezig. "

Een artikel in de Teen Vogue staat hier. Een ander artikel in de Daily Mail staat hier.

Een stukje van de tour van Demi Lovato staat op Instagram hieronder.



NieuwsFilm

meest populair