Lili Reinhart van 'Look both ways' kan verschillende dingen tegelijk

Lili Reinhart van 'Look both ways' kan verschillende dingen tegelijk

'Als executive producer geeft het een voldaan gevoel om zo betrokken te zijn bij een film'

Lili Reinhart, de actrice uit de serie Riverdale speelt in de film Look both ways twee verschillende karakters. De knappe, lieve 25-jarige actrice krijgt allerlei vragen bij Buzzfeed terwijl zij heerlijk ontspannen met pups mag spelen. Ze heeft zelf ook een hond en speelt dan ook graag met hondjes. En al vertellend blijkt zij veel verschillende dingen tegelijk te kunnen.

Lili voelt zich eigenlijk geen beroemdheid, tenzij zij zo'n uniek moment heeft als dit puppy-interview. Ze ziet er goed uit in een satijnen outfit en los haar. Zij vertelt:
"Eigenlijk vond ik het gemakkelijk om twee verschillende karakters te spelen in dezelfde film. Het is hetzelfde meisje in twee verschillende situaties."

"Een van de leukste momenten buiten de filmset, was toen wij een keer samen zomaar een liedje zongen. Keihard. We waren klaar met een dag filmen en reden in de auto weg."

"De film bevestigde weer hoe fijn ik het vind om vanaf het begin met een filmproject bezig te zijn. Zien hoe het scenario loopt en het hele proces eromheen. Als executive producer geeft het een voldaan gevoel om zo betrokken te zijn bij een film."

Over de serie Riverdale en de film Hustlers en andere beroemdheden vertelt zij nog:
"Ik ben zo tevreden met Betty, mijn karakter in de serie! Ik zou niemand anders willen zijn. Ik heb het diploma van Betty uit die serie mee naar huis genomen. Ik probeer te voorkomen dat ik al te veel verzamel."

"Het was intimiderend om Jennifer Lopez op de filmset te zien. In de film troost ze mij en stelt ze mij gerust. Dat was een erg mooie manier van kennismaken met haar."

"Ik heb veel en vaak auditie gedaan en ben vaak afgewezen. Ik kreeg een afwijzing voor Glee en voor een musical, want ik ben niet getraind in zingen."

"Ik was sprakeloos toen ik een paar jaar terug Lady Gaga ontmoette bij een MET-gala. En nee, deze puppy mag niet aan mijn Dolce & Gabbana pak knabbelen."

Het interview bij Buzzfeed Celeb staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair