Flink zwetende Charlize Theron en Uma Thurman voor grote Netflix-film

Flink zwetende Charlize Theron en Uma Thurman voor grote Netflix-film

In Rome werken zij bij haast onmenselijke omstandigheden aan het verhaal

Uma Thurman en Charlize Theron werden vorige week gespot in Italië. In Rome werkten zij bij haast onmenselijke omstandigheden aan het verhaal van The Old Guard 2. Het was bloedheet op de zonovergoten filmset. Uma en Charlize moesten volledig opgemaakt en veel te warm gekleed hun uiterste best doen niet te zweten.

De Netflix-film The Old Guard uit 2020 over een stel onsterfelijke soldaten is een groot succes, waardoor een vervolg onvermijdelijk is. Er is nog niets bekend over het nieuwe scenario, maar wij weten dat Charlize Theron, Uma Thurman en Henry Golding in het nieuwe verhaal zitten.

Filmproject
Alles voor de camera. Gelukkig zijn beide actrices een kei in hun vak. Ze hebben niet voor niets steeds filmprojecten lopen. De 52-jarige Uma Thurman liep rond in een losse kaki broek en hemd en het blonde haar opgestoken. Ze probeerde zo kalm mogelijk te blijven op de set, terwijl zij wachtte op de volgende scene.

De 47-jarige blonde Charlize Theron zag er weer uit als Andy, gekleed in het zwart met hetzelfde zwarte kapsel. Haar afgetrainde lijf was goed zichtbaar in de zwarte top en strakke broek. Haar assistent bracht van tijd tot tijd een paraplu voor wat schaduw. De twee jonge kinderen van Charlize wachtten geduldig op haar.

Powerladies
Begin augustus was er een brand op de set, waardoor de productie even stil lag. Maar intussen draait men weer volop. Hoewel er niets verteld is over het verhaal, ziet het geheel er veelbelovend uit. Met deze twee powerladies moet het in elk geval goed komen.

Het artikel met foto's in de Daily Mail staat hier. Een tijdje terug postte Charlize al over de voorbereidingen met Uma. Het bericht op haar Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair