Hoe ziet Fran Fine uit 'The Nanny' er nu eigenlijk zonder make-up uit?

Hoe ziet Fran Fine uit 'The Nanny' er nu eigenlijk zonder make-up uit?

Wie kent de serie 'The Nanny' nog van vroeger?

Wie kent de serie The Nanny nog van vroeger? Hoe grappig was het wel niet om te zien hoe die ordinaire nanny het keurige huishouden van die rijke lui overhoop gooide? Heb jij je ooit afgevraagd wie er onder al die lagen make-up zat? Want als iemand een hoop poederde, was het Fran Fine wel.

Van sommige mensen kom je nooit af en dat is het geval met Fran Drescher. De Amerikaanse actrice is inmiddels 64 jaar. Ze speelde het zelfbedachte en zelf geproduceerde karakter, Fran Fine, zes jaar lang vanaf 1993. Ze begon in 1977 in de film Saturday Night Fever en acteerde in een rij aan films en series. Je vindt haar nu in de serie Happily Divorced en als de stem van Eunice in de film Hotel Transylvania.

Zonder make-up
Fran Drescher promoot de verzorgingslijn van Laura Geller en de organisatie Cancer Schmancer. Hiertoe laat zij hieronder in een video op Instagram zien wie er onder al die lagen make-up zit. Je ziet een frisse en knappe dame zitten zonder make-up. Fran laat zien hoe zij de basis legt voor een gewoon dagje uit. Ze maakt zich licht op met een poeder en bronzer en legt de kwasten uit.

Er komt een hoop kijken, voordat je de filmset oploopt. Fran gaat al jaren mee in de filmindustrie en heeft in de tussentijd goed voor zichzelf gezorgd. Fijn om te zien op Instagram hieronder!



Nog eentje dan om het af te leren. Hieronder zie je Fran en Renee in een korte video.



NieuwsFilm

meest populair