Stoere Dwayne Johnson weet dat marketing werkt op Insta

Stoere Dwayne Johnson weet dat marketing werkt op Insta

Zijn nieuwe film 'Black Adam' komt eerdaags uit

Dwayne Johnson, alias The Rock, is een van de meest succesvolle acteurs en zakenlui ooit. Hij heeft een rotsvast vermogen van ongeveer 1 miljard Amerikaanse dollar opgebouwd. Dwayne is krankzinnig rijk en een familieman. Wat wens je nog meer in een mens?

Naast dat elke film met Dwayne een flinke omzet genereert, doet alles wat hij oppakt het goed. Zo loopt zijn tequila-onderneming Teremana meer dan goed. Net als zijn Rock 4 sportschoenen en zijn energiedrankje ZOA. Daarnaast steunt Dwayne verschillende goede doelen.

Misschien te veel
Dat doet hij allemaal tegelijk en dat zie je ook aan zijn berichten op Instagram. Zo kwamen laatst op zijn Insta-profiel berichten voorbij over zijn familie, zijn sportfaciliteiten, zijn schoenen, zijn drankjes, zijn schenkingen en zijn films.

Dwayne Johnson post misschien te veel en promoot misschien te veel. Zijn leven komt druk en chaotisch over waardoor kijkers kunnen weglopen en niet alle berichten het daardoor goed doen. Maar zijn strikt wekelijkse weekend-posts met zijn familie maken veel goed. Zijn dochtertjes zijn ongelooflijk leuk en als vader wint hij met zijn grappige en oprechte oprichten het met gemak van andere beroemdheden. Dwayne weet dat marketing werkt op Insta.

Over zijn ondernemingen zegt hij tegen US Magazine:
"Ik houd ervan om mensen samen te brengen. Mijn ondernemingen zijn een verlengde van mijn familie."

"Ik heb tequila altijd lekker gevonden en wilde een onderneming die milieubewust werkt. Tequila brengt mensen samen en is een sociale activiteit. Het is een product dat ik graag met de wereld deel. "

Dwayne heeft de afgelopen jaren meer dan 300 wensen doen uitkomen met onder meer de Make a wish-foundation. Zo regelt hij ook verschillende game-consoles en kleding voor scholen.
"Teruggeven is altijd een deel van mij geweest. Het geeft een goed gevoel."

Zijn nieuwe film Black Adam komt eerdaags uit.
"Ik ben erg enthousiast over de nog te komen filmprojecten. Mijn familie houdt ook van de premières."

Het interview in US Magazine staat hier



En natuurlijk heeft Dwayne hieronder ook een allerliefst filmpje van hem als papa op Instagram. De man maakt marketing leuk!



NieuwsFilm

meest populair