Lady Gaga deelt een zeer heftige look op Instagram

Lady Gaga deelt een zeer heftige look op Instagram

De zangeres heeft wat te vieren.

Lady Gaga heeft een nieuw record weten te vestigen. Zondagavond gaf ze het drukstbezochte concert in het Hersheypark Stadium van Pennsylvania ooit. Om dit heugelijke nieuws met haar 'Little Monsters' te delen, kwam ze met een opvallende Instagram-post.

Lady Gaga speelt avond na avond in uitverkochte stadions met haar The Chromatica Ball Tour. Daarbij weet ze zoveel publiek te trekken dat ze de nodige records weet te verbreken. Zo bezochten zondag ruim 37.200 mensen haar show in het Hersheypark Stadium; een record.

Het vorige record stond op naam van The Rolling Stones en stampte uit 2005. Het heeft dus heel wat jaren geduurd voordat een artiest een nieuw record heeft weten te vestigen.

Dat dit uitgerekend Gaga is gelukt, is ook geen hele grote verrassing: de zangeres is een powerhouse en boekt enorm veel succes met haar huidige concertreeks.

Monsterklauw en zuurstoftank
Gaga maakte dit nieuws zelf bekend via Instagram. Daarbij deelde ze een kort filmpje waarin ze backstage wandelt. Ze heeft een stoere outfit aan, waarbij haar enorme klauw in het oog springt.

Deze look heeft ze aan voor de encore van haar show. Daarin zingt ze het nummer Hold My Hand, dat ze schreef voor de blockbuster Top Gun: Maverick.



Chromatica
The Chromatica Ball staat in het teken van haar in 2020 verschenen studioalbum Chromatica - met nummers als Rain On Me en Free Woman.

Vanwege de coronapandemie moest de tournee eerder worden uitgesteld. Dat had achteraf wel de nodige voordelen voor haar fans, want Gaga bezoekt op het moment meer steden en speelt meer shows dan oorspronkelijk de bedoeling was.

NieuwsFilm

meest populair