Oudere Hollywood-ster werd gedumpt door een veel jongere man om botox

Oudere Hollywood-ster werd gedumpt door een veel jongere man om botox

Het leven laat je niet altijd voelen als een winnares als je ouder wordt

Hollywoodster Sharon Stone maakt films die wisselend worden ontvangen, zoals Basic Instinct, Dior and I en The disaster artist. En Sharon is vooral een sterke, weerbare vrouw. In een tijd van slechte contracten en weinig invloed als actrice konden weinig regisseurs en acteurs haar dwingen iets te doen dat zij niet wilde.

De nu 64-jarige actrice deelt vele aspecten van haar leven in een interview met Vogue Arabia. Een foto op Instagram van haar ging laatst viraal. Ze staat in een zwempak bij een zwembad en geniet van haar dag. Daarover vertelt zij:
"Die dag was ik met een vriendin. We besloten een foto te nemen van ons en elkaar te vertellen hoe mooi wij elkaar vonden. Ik zette die foto op Instagram, omdat ik het idee heb dat wij als vrouw onzichtbaar worden als wij eenmaal moeder zijn. Rond je 45ste kunnen mensen je passeren, alsof je er niet bent."

"Mijn vriendinnen en ik hebben besloten dat wij elkaar blijven motiveren en positief blijven benaderen. Het leven laat je niet altijd voelen als een winnares als je ouder wordt."

Botox
Sharon heeft een eigen mening over alle kunstgrepen in de filmindustrie om als oudere vrouw jonger te lijken. Door een nare ervaring omarmt zij nu elke verandering in haar lichaam.
"In de tijd dat ik ongelooflijk beroemd was, gebruikte ik wel eens botox en fillers, enzo. Maar toen ik een zware hartaanval kreeg, kreeg ik zo'n driehonderd keer botox en fillers toegediend om een deel van mijn gezicht weer in vorm te krijgen. Ik ging van een schattige, luxe ingreep naar een pijnlijke, neurologische noodzaak."

Laatst was botox opnieuw een onderwerp in haar leven, toen zij in een relatie was met een jongere man. Hij wilde graag dat zij aan de botox en fillers ging.
"Het zou waarschijnlijk goed zijn voor zijn ego en de mijne als ik aan de botox ging. Maar ik wilde niet. Ik zag hem nog een keer na dat gesprek. Hij was niet meer in mij geïnteresseerd en dat was prima. Als je niet meer in mij kan zien dan de oppervlakte, dan is daar de deur."

Biografie
Sharon speelt in de spannende serie The Flight Attendant en zit lekker in haar vel na haar biografie.
"Ik vind dit de leukste en meest creatieve tijd van mijn leven. Ik ben heel gelukkig en erg blij."

Het artikel staat hier. Sharon deelt haar vriendinnen op Instagram in het bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair