Naakte Sylvester Stallone opgedoken op verrassende plek in Australië

Naakte Sylvester Stallone opgedoken op verrassende plek in Australië

Althans, een replica...

In 1993 bracht de sciencefiction-hit Demolition Man acteur Sylvester Stallone in één klap weer terug aan de top van de box-office.

In de film wordt politieagent John Spartan (Stallone) ingevroren en na 36 jaar in de toekomst weer ontdooid door de autoriteiten om achter zijn gezworen vijand Simon Phoenix (Wesley Snipes) aan te gaan.

Een prop van het bevroren cryogeen personage, dat jarenlang als decorstuk te bewonderen was in het beroemde restaurant Planet Hollywood, is nu op een verrassende plek weer opgedoken.

Het rekwisiet is na een lange wereldreis terechtgekomen bij een antiekwinkel in een klein Australisch stadje. Eigenaar Adam Howes deelde beelden van de naakte en verwrongen John Spartan op Twitter, voor en na de opname van het model. Bekijk de afbeeldingen door hier te klikken.

Demolition Man 2
Stallone vertelde eerder dat Warner Bros. nog altijd werkt aan een vervolg op Demolition Man, hoewel de studio geen officiële bevestiging heeft gegeven. Fans van Sly kunnen hem echter wel bewonderen in de superheldenfilm Samaritan, die onlangs werd uitgebracht.

NieuwsFilm

meest populair