Madonna is extreem geobsedeerd door seks in virale 'Q&A'-video

Madonna is extreem geobsedeerd door seks in virale 'Q&A'-video

Madonna is ronduit brutaal en zet seks en girlpower op de voorgrond

Madonna werkt aan een verfilming over haar leven. Tot die tijd moeten wij het doen met alles wat zij tussentijds voorbij laat komen. En ze toont genoeg op Instagram, zoals de virale, hilarische, nieuwe 'Q&A'-video hieronder!

De doorgaans ondeugende zangeres, regisseur en actrice is ronduit brutaal in een nieuwe video, waarin zij vragen beantwoordt van fans. Maar liefst vijftig vragen komen voorbij, terwijl zij buiten wandelt en een deel van een paardenstal en huis laat zien. De 64-jarige oogt jeugdig en stout met haar haren los en draagt een zwart jasje en panty.



Seks
Vragen komen voorbij, die zij weet te beantwoorden met seks, liefde, en vibrator. Het antwoordt op haar favoriete snack is ronduit schandalig. Zo is seks haar sterrenbeeld, is seks iets waar zij graag plezier aan beleefd en geobsedeerd door is. En zij heeft spijt van beide huwelijken met Sean Penn en Guy Ritchie.

Aan de andere kant komen ook levenswijsheden voorbij als: de grootste les in het leven, is dat niets echt is. Ze wil graag weer met Britney Spears werken en misschien komt er een nieuwe reeks aan concerten.

Eigenzinnig
Hoe dan ook: Madonna gaat al meer dan veertig jaar mee in de showbusiness. Zij weet zichzelf nog altijd te profileren als de vrijgevochten, eigenzinnige artieste die zij graag wil zijn. Madonna praat al haar hele carrière over seks en lust. Ook ziet zij er het liefst zo sexy mogelijk en losbandig uit. Die sexy girl power is een deel imago en een deel wie zij zelf is. Ze staat graag in haar vrouwelijke kracht en wie weet bereikt zij daar weer wat nieuwe fans mee.

Dit filmpje maakte zij op verzoek van Vogue, maar dan naar haar zin: met haar mensen, haar vragen en haar antwoorden. Het levert Madonna zelf de clicks en exposure op. Niet Vogue. Dit is twee kanten uit profiteren van Madonna. En dit is wat Madonna en haar team goed begrijpen aan social media.

Beide presentatoren van ET Canada bespreken het filmpje van Madonna in deze video. Er zitten goede punten tussen. Die video staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair