3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Logan (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Mangold | Cast: Hugh Jackman, Dafne Keen, Patrick Stewart, e.a.
Anno 2029 zijn er vrijwel geen mutanten meer. Logan leeft in een schuilplaats aan de Mexicaanse grens. Daar zorgt hij voor een dementerende Professor X, die geen controle meer heeft over zijn krachten. Wanneer een jonge mutant op de vlucht zijn pad kruist, wordt Wolverine gedwongen om toch weer in actie te komen.

Prey (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Trachtenberg | Cast: Amber Midthunder, Dakota Beavers, Dane DiLiegro, e.a.
Naru, een jonge vrouw, wil zich tegenover haar stam bewijzen dat ze net zo geschikt is als krijger als haar broer en diens vrienden. Wanneer er een mysterieuze vijand opduikt, grijpt ze de kans om zichzelf te bewijzen. Ze komt in actie en gaat het gevecht aan met deze met moderne wapens uitgeruste dreiging.

Maleficent: Mistress of Evil (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joachim Rønning | Cast: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, e.a.
Maleficent komt tegenover haar peetdochter Aurora te staan wanneer zij haar trouwplannen met prins Phillip aankondigt. Maleficent vermoedt namelijk dat diens moeder Ingrith achter de recente verdwijning van magische wezens uit haar rijk zit. De oplopende spanningen worden uiteindelijk uitgevochten in een ongekende oorlog.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair