Heeft Disney zojuist een MCU X-Men aankondiging geteased?!

Een recente Disney social media post met Hugh Jackman's Wolverine doet speculeren dat er volgende week een MCU X-Men aankondiging zou kunnen komen.

Een nieuwe post van Disney doet speculeren dat er volgende week een X-Men aankondiging komt voor het MCU. Tot nu toe heeft Marvel Studios nog geen officiële aankondigingen gedaan over een MCU X-Men reboot.


Bekijk de afbeelding

Rol van mutanten
Mutanten beginnen echter een rol te spelen in de MCU in Phase 4. De finale van Ms. Marvel bevatte de grote onthulling dat Kamala Khan een mutant is. Marvel Studios heeft echter nog maar plannen aangekondigd voor één project met een X-Men personage in de hoofdrol: Deadpool 3.


Bekijk de afbeelding

Nieuwe aankondiging
Nu heeft Disney Marvel fans opnieuw aan het speculeren gebracht. Het officiële Disney+ Twitter account deelde een gif van Wolverine om zijn volgers eraan te herinneren dat Disney+ Day volgende week is. De keuze van Wolverine heeft ervoor gezorgd dat er nu gespeculeerd wordt dat er een MCU X-Men aankondiging zal komen.



Dit zou wel eens het zoveelste geval kunnen zijn van Marvel fans die te hoge verwachtingen hebben op basis van een onschuldige post. Maar, is er nog steeds een kans dat het social media team bewust voor Wolverine heeft gekozen om extra interesse te wekken voor Disney+ Day en D23 2022.

NieuwsFilm

meest populair