De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Love in the Villa (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Steven Johnson | Cast: Kat Graham, Tom Hopper, Laura Hopper, e.a.
Nadat haar relatie is uitgegaan, onderneemt Julie haar droomreis naar het romantische Verona in Italië. Deze reis wordt echter al snel een ware beproeving als blijkt dat de villa die ze heeft uitgezocht dubbel geboekt is. Nu moet ze noodgedwongen haar vakantie doorbrengen met Charlie, een even irritante als aantrekkelijke onbekende. Wat er volgens gebeurt, laat zich gemakkelijk raden.

I Came By (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Babak Anvari | Cast: George MacKay, Kelly Macdonald, Hugh Bonneville, e.a.
Toby en Jay, twee rebelse graffitikunstenaars, hebben het gemunt op de huizen van de elite en spuiten binnen op de muren een tag. Vervolgens delen ze foto's van hun acties op social media en die worden flink bekeken. Wanneer Toby alleen op pad gaat en een donker geheim in een verborgen kelder ontdekt, brengt hij iedereen in zijn omgeving in gevaar.

Me Time (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Hamburg | Cast: Kevin Hart, Mark Wahlberg, Regina Hall, e.a.
Sonny is een toegewijde huisvader die weleens wat tijd voor zichzelf kan gebruiken. Wanneer hij voor het eerst in jaren alleen thuis is, besluit hij het er dan ook goed van te nemen. Samen met zijn losbandige beste vriend Huck gaat hij op een wild verjaardagsweekend, inclusief dansfeesten en skydiven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair