3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Lost Daughter (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maggie Gyllenhaal | Cast: Olivia Colman, Dakota Johnson, Ed Harris, e.a.
Literatuurprofessor Leda zoekt rust op een Grieks strand. Deze wordt verstoord wanneer een luidruchtige Amerikaanse familie arriveert. Leda raakt langzaam geobsedeerd door de jonge moeder Nina en haar dochtertje. Wanneer het kind plotseling verdwijnt, wordt Leda overvallen door de geheimen uit haar eigen verleden.

Elysium (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neill Blomkamp | Cast: Matt Damon, Jodie Foster, Alice Braga, e.a.
2154. De allerrijksten wonen in paradijselijke ruimteschip dat uit is gerust met de modernste technologie. De aarde is hevig in verval geraakt en haar bewoners leven een armoedig bestaan. Voormalig autodief Max is voorbestemd om een revolutie te leiden van aardbewoners die evengoed de ruimte in willen. Defensieminister Rhodes doet er echter alles aan om deze met harde hand te onderdrukken.

Jonas (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christophe Charrier | Cast: Félix Maritaud, Nicolas Bauwens, Tommy-Lee Baïk, e.a.
Jonas wordt door een turbulent verleden achtervolgd. Hij is impulsief en onrustig. Anders was dat in zijn tienerjaren. In die periode leerde hij op school de wilde, maar onweerstaanbare Nathan kennen. Door hem werd Jonas zich bewust van zijn homoseksualiteit. De twee kregen een relatie. Maar deze eindigde op een dramatische manier.




Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair