3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Spider-Man: No Way Home (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, e.a.
Peter Parker worstelt met het leven nu iedereen weet dat hij Spider-Man is. Hij vraagt Doctor Strange om heel de wereld dat te laten vergeten. De daarvoor benodigde spreuk mislukt echter, waardoor de poorten van het multiversum per ongeluk worden geopend. Schurken uit allerlei universa dringen binnen en willen wraak nemen op Spider-Man. De held hoopt hen te vangen en terug te sturen.

Lucy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luc Besson | Cast: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, e.a.
Lucy wordt gedwongen om een gloednieuwe drug via een pakketje in haar lichaam naar het buitenland te smokkelen. Wanneer het pakketje scheurt in haar lichaam, begint ze bovennatuurlijke krachten te ontwikkelen. Zo ontwikkelt ze een superbrein. Ondertussen komt haar opdrachtgever achter haar aan om de drugs terug te krijgen.

Ted (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Seth MacFarlane | Cast: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Mila Kunis, e.a.
John wist zijn knuffelbeer Ted ooit tot leven te brengen met een kerstwens. Deze teddybeer blijkt nogal grofgebekt te zijn en houdt wel van een feestje. Vijfentwintig jaar later zijn de twee nog altijd onafscheidelijk. John merkt echter steeds meer hoe Ted een obstakel vormt in zijn leven. Hij wil volwassen worden en in het huwelijksbootje stappen, maar Ted heeft dus een totaal ander leven voor ogen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair