Na 'Friends'-roast van Kanye West slaat Courteney Cox terug

Na 'Friends'-roast van Kanye West slaat Courteney Cox terug

Het gaat er heet aan toe op social media

Courteney Cox is zwaar teleurgesteld in Kanye West en slaat terug - op haar manier met een passende video op Instagram. In het filmpje hieronder danst de actrice uit de hitserie Friends en de Scream-films op een oud liedje 'Heartless' van Kanye West. Hij zingt op de achtergrond: Hoe kun je zo harteloos zijn?

Vervolgens ziet zij zijn 'roast' op Instagram:
"Ik weet dat jullie teleurgesteld zullen zijn, maar ik heb de tweet niet geschreven, waarin staat 'Friends was ook niet leuk'. Maar ik wou wel dat ik die tweet geschreven had."



Sarcastisch
Het is een sarcastische opmerking vanwege de ongelooflijk populaire serie. De humor en de herhalingen worden niet door iedereen leuk gevonden. De opmerking van Kanye volgt op een bericht van Jennifer Aniston, een collega van Courteney uit Friends, die schreef:
"Het was niet grappig, dat mensen stemden op Kanye West met de verkiezingen in 2020."

Bij Courteney komt de opmerking van Kanye harteloos over. Zij is een van de vele collega's uit Friends die nu in de online ruzie betrokken wordt. Ze schrijft dan ook:
"Ik wed dat de oude Kanye Friends wel leuk vond."

Vervolgens zet ze zijn muziek uit en loopt weg. Het is een subtiele 'roast' met een verwijzing naar Kanye's oude persoonlijkheid en zijn oude muziek. En het feit dat hij in haar geen vriend meer heeft na zijn gemene opmerking en daardoor gedoe op social media rond Friends. Jennifer Aniston was al klaar met hem, gezien haar post eerder.

Het gaat er heet aan toe op social media. Het filmpje met uitleg van Entertainment Tonight staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair