Mogelijk vervolg op live-action 'Pinocchio' in de maak

Het verhaal van het houten jongetje is wellicht nog niet voorbij.

De eerste reviews van de live-action versie van Pinocchio waren niet erg positief. Geen goed teken zou je denken. Jacqueline Levine, de producer van de film denkt daar mogelijk anders over.

Zij ziet namelijk een vervolg op de film misschien wel zitten. Op een vraag hierover geeft zij aan: ''Dit is moeilijk te zeggen, we moeten eerst kijken hoe deze het zal doen. Er zijn nog zeker plekken waar het verhaal naar toe kan, dus ik zie het wel.''

Tot leven
De regisseur van de film, Robert Zemeckis, had eerder al aangegeven hoe moeilijk het kan zijn om een klassieke cartoon naar een live-action setting te brengen. In de nieuwe film is Pinocchio bijna exact hetzelfde als het origineel.

Dit heeft Disney bij remakes hiervoor wel eens anders gedaan. Zo gingen ze bij de live-action versie van The Lion-King meer voor een realistische vertoning. Hier waren veel fans niet blij mee.

Flops
Mocht er toch nog een vervolgfilm komen, dan is het te hopen dat deze het beter doen dan de vervolgfilms van Disney in het verleden. Het tweede deel van films als Bambi, Aladdin en Assepoester deden het immers niet heel goed.

NieuwsFilm

meest populair