Ralph Macchio over knallend succes 'The Karate Kid' en 'Cobra Kai'

Ralph Macchio over knallend succes 'The Karate Kid' en 'Cobra Kai'

Ik denk dat je je geluk zelf creëert en ik heb een paar keer geluk gehad

De nu 60-jarige Ralph Macchio werd bijna 40 jaar geleden wereldberoemd met de film The Karate Kid en daarna volgden nog twee delen en een serie. De serie Cobra Kai is een van de beste streaming series en gaat het vijfde seizoen in. Ralph vertelt aan Jimmy Kimmel waarom de reboot zo populair is.

"Ik wist niet dat Cobra Kai zo populair zou worden. Ik wist wel dat de Karate Kid al jaren geliefd is. Het is comfort food. Als een serie of film goed uitgevoerd wordt, is dat slim en wordt het gevonden door het publiek."

"Ik denk dat je je geluk zelf creëert. En ik heb een paar keer geluk gehad."

"Bij het oefenen krijg je wel eens een rake trap of klap. Dat doet pijn, maar dat hoort erbij. Dan bied je je excuses aan en ga je verder."

"Afgelopen jaren werd gevraagd om een reboot van de film. Er zaten wat slechte verhalen tussen, dus aarzelde ik wel. Deze versie waarin Miyagi's nagedachtenis door het verhaal loopt is mooi."

"Het is een goed tijdstip voor deze serie. Het sluit overal goed aan. En het feit dat het op een streaming service mag, maakt het extra haalbaar."

Ralph Macchio brengt een boek uit over zijn leven. Daarin vertelt hij over de impact van Karate Kid en de ideeën eromheen. Het interview van The Jimmy Kimmel Show staat op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair