Eerste trailer 'The Little Mermaid' toont de nieuwe Ariel!

Eerste trailer 'The Little Mermaid' toont de nieuwe Ariel!

Een volgende kraker lijkt in de maak...

Afgelopen nacht (Nederlandse tijd) vond de D23 Expo plaats waar Walt Disney Studio's de fans heeft getrakteerd op veel nieuws over hun aanstaande projecten. Eentje daarvan is The Little Mermaid.

Een eerste teaser is gearriveerd en onthult een volledige blik op de live-action zeemeermin Ariel van Halle Bailey en haar onderwateravontuur.

Tevens zijn een paar korte klanken te horen van het bekende nummer Part of Your World dat zij zal zingen. En het resultaat klinkt zoals verwacht betoverend mooi. Zie en hoor hieronder en oordeel zelf:


Hype positief aangewakkerd
De fantasiemusical wordt geregisseerd door Rob Marshall en heeft naast Bailey ook hoofdrollen voor Jonah Hauer-King als Prins Eric, Javier Bardem als Koning Triton en Melissa McCarthy als Ursula.

Marshall onthulde eerder dat de live-action versie vier nieuwe nummers bevat naast de gevestigde songs, gecomponeerd door Alan Menken en Lin Manuel Miranda.

De casting van de donkergekleurde Bailey kreeg aanvankelijk wat raciale reacties te verduren, maar de actrice heeft meer dan bewezen perfect te passen bij deze nieuwe kijk op het klassieke verhaal, vooral met haar vocale talent. Vanaf eind mei 2023 in de wereldwijde bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair