Peter Pan vecht met Captain Hook en laat je zweven op eerste poster 'Peter Pan & Wendy'

Peter Pan vecht met Captain Hook en laat je zweven op eerste poster 'Peter Pan & Wendy'

Van veraf, maar voldoende om in de stemming te komen...

Afgelopen nacht (Nederlandse tijd) vond de D23 Expo plaats waar Walt Disney Studio's de fans heeft getrakteerd op veel nieuws over hun aanstaande projecten. Eentje daarvan is Peter Pan & Wendy.

Een eerste poster is namelijk gearriveerd en onthult de eerste blik op de bijgewerkte Disney-personages in een dromerige key art. We zien een tweemaster met golvende zeilen die door de wolken zweeft. De 'Darling'-kinderen en Peter Pan slingeren bovenop de masten. Zie hieronder.

De film is de zoveelste live-action bewerking van een geliefde animatieklassieker en zal een hervertelling worden van J.M. Barrie's klassieke verhaal over de jongen die niet wilde opgroeien.

Vanaf 2023 te zien op Disney+
De cast bevat een aantal bekende gezichten met Jude Law als Captain Hook, Yara Shahidi als Tinker Bell en Jim Gaffigan als Smee.

Nieuw bloed komt van Alexander Molony als Peter Pan, Ever Anderson als Wendy, Joshua Pickering als John en Jacobi Jupe als Michael.

Het geheel wordt geregisseerd door de veelgeprezen David Lowery die al eerder voor Disney succes boekte met de live-action bewerking van Pete's Dragon uit 2016.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair