Gaaf: Dit dragen Harrison Ford, Mads Mikkelsen en Phoebe Waller-Bridge in 'Indiana Jones 5'

Gaaf: Dit dragen Harrison Ford, Mads Mikkelsen en Phoebe Waller-Bridge in 'Indiana Jones 5'

Een eerste blik op hun outfits...

Fans van Indiana Jones trillen steeds meer van opwinding over nieuws of ontwikkelingen met betrekking tot de langverwachte vijfde aflevering in de franchise die in 2015 werd aangekondigd.

Het vervolg is dus al een tijdje in ontwikkeling en de crew houdt de lippen stijf op elkaar over alle details. Maar nu lijkt Disney eindelijk klaar om meer te onthullen.

Later vandaag of morgen wordt stiekem op een eerste teaser trailer gerekend (met dus ook de bekendmaking van de filmtitel) en in afwachting daarvan zijn er foto's vrijgegeven van enkele personagekostuums uit de door James Mangold geleide follow-up.



Nostalgie
Duidelijk is dat Indy zelf (Harrison Ford) er vertrouwd als vanouds uit zal zien met Phoebe Waller-Bridge aan zijn zijde als avonturierster/femme fatale Helena in bijna identieke kleding waarmee ze gelijkenissen vertoont met Marion Ravenwood (Karen Allen).

Daarnaast draagt Mads Mikkelsen een overduidelijke nazi-schurkenjas met hoed die doen denken aan het personage Majoor Arnold Toht van Ronald Lacey uit Raiders of the Lost Ark (1981).

Indiana Jones 5 draait vanaf eind juni 2023 in de wereldwijde bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair