De altijd stralende Jennifer Hudson gaat iets compleet anders doen dan acteren

De altijd stralende Jennifer Hudson gaat iets compleet anders doen dan acteren

Jennifer Hudson bewijst dat je niet altijd hoeft te winnen om een winnaar te zijn.

Jennifer Hudson bewijst dat je niet altijd hoeft te winnen om een winnaar te zijn. Bijna twintig jaar geleden deed zij mee aan American Idol en won niet. Toch ging zij door met audities en won belangrijke prijzen voor haar prestaties, zoals een Oscar voor haar bijrol in Dreamgirls.

Later won zij een Grammy en een Emmy. Van de zomer kwam er een Tony award bij voor het produceren van de Broadway musical A strange loop. Dat maakt haar een zeldzame allround entertainer met vier awards in vier verschillende disciplines.

"Ze riepen EGOT! EGOT! in de zaal. Ik snap niet goed wat dat betekent. Ik ben het nog aan het verwerken," vertelt de nu 40-jarige actrice en zangeres aan Variety. In 2021 speelde zij Aretha Franklin in de film Respect. Een moeilijke rol, die zij ook goed neerzette.

Nu mag zij ook een talkshow presenteren. Met het team van The Ellen Show start haar The Jennifer Hudson Show volgende week. Muziek loopt als een rode draad door haar afleveringen.

"Mijn familie praat graag. Wij zijn dol op praten. Talkshows zijn een belangrijk onderdeel van ons leven. Ik ben blij dat ik zoveel verschillende dingen mag doen. Ik wil graag anderen een platform geven. Ik wil dat zij een plek hebben waar dat kan."

Het interview met Variety staat hier. Een interview op YouTube met CBS Mornings staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair