Deze aanstaande Marvel-film is een proloog voor 'Avengers: The Kang Dynasty'

Deze aanstaande Marvel-film is een proloog voor 'Avengers: The Kang Dynasty'

Derde Ant-Man film sluit naadloos aan op de vijfde Avengers-film.

Wie had zo'n tien jaar geleden gedacht dat we het zouden hebben over een derde Ant-Man-film en een vijfde Avengers-film en dan ook nog eens met de schurk Kang the Conqueror. De twee films hebben veel met elkaar gemeen.

Tijdens D23 werd duidelijk dat Ant-Man and the Wasp: Quantumania naadloos aansluit op Avengers: The Kang Dynasty. "Dit is een grote film. Hij sluit direct aan op Kang Dynasty," zei Marvel Studios-baas Kevin Feige tijdens D23 over Quantumania.

En dat kan ook niet anders, aangezien de voornaamste schurk in die films niemand minder is dan Kang the Conqueror van Jonathan Majors. We zagen een versie van Kang verleden jaar al in het eerste seizoen van Loki.

Ook Loki seizoen 2 heeft connecties met Kang
Maar ook Loki seizoen 2 gaat connecties hebben, het speelt in op het einde van het eerste seizoen. Het nieuwe seizoen wordt omgeschreven als "de stilte voor de storm". Loki probeert iedereen te waarschuwen voor de komende oorlog met Kang.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania staat gepland voor 17 februari 2023, Loki seizoen 2 voor zomer 2023 en Avengers: The Kang Dynasty voor 2 mei 2025.

NieuwsFilm

meest populair