Angstaanjagende schurk maakt van 'Captain America 4' een paranoïde thriller

Angstaanjagende schurk maakt van 'Captain America 4' een paranoïde thriller

Na de Abomination keert ook The Leader terug.

In Captain America: New World Order krijgen we opnieuw een bekend gezicht uit The Incredible Hulk uit 2008 te zien. Na de Abomination in She-Hulk zien we in de vierde Captain America-film The Leader van acteur Tim Blake Nelson. Wat vindt de regisseur van deze keuze?

"Laten we zeggen dat een van de dingen die me echt naar dit project hebben getrokken, is dat The Leader een man is die opereert vanuit intellect," zei Julius Onah tegenover Comicbook.com. "Het geweldig om een tegenstander te hebben die met dit ongelooflijke intellect werkt om Sam echt door de mangel te halen in dit verhaal."

"In deze paranoïde thriller, in dit geaarde avontuur voelt alles denk ik echt en intens aan door deze tegenstander," voegde de regisseur toe.

Grootste tegenstander van de nieuwe Cap
De regisseur gaf ook aan dat doordat dat The Leader "zo angstaanjagend intelligent is" hij het grootste obstakel zal zijn voor Anthony Mackie's Sam Wilson alias de tweede Captain America.

Captain America: New World Order zal te zien zijn vanaf 3 mei 2024. Hieronder een clip met Nelson in The Incredible Hulk.



NieuwsFilm

meest populair