Gerucht: Marvel denkt ideale kandidaat voor 'Avengers 6' al in huis te hebben

Gerucht: Marvel denkt ideale kandidaat voor 'Avengers 6' al in huis te hebben

Deze getalenteerde filmmaker zou natuurlijk een geweldige keuze zijn.

Ryan Coogler zou een van de namen zijn die Marvel op zijn favorietenlijstje heeft staan voor de regie van Avengers: Secret Wars. Hij is de man achter zowel Black Panther (2018) als de aankomende vervolgfilm Black Panther: Wakanda Forever.

Marvel kwam afgelopen weekend met een hoop spannende updates voor zijn aankomende films een series. De studio kondigde echter nog niet aan wie de Avengers-film Secret Wars gaat regisseren.

Dankzij The Weekly Planet Podcast weten we nu mogelijk een van de regisseurs die Marvel overweegt voor de klus. De superheldenstudio zou onder meer aan Ryan Coogler hebben gevraagd of hij interesse heeft.

De getalenteerde filmmaker zou natuurlijk een geweldige keuze zijn. Ook fans hadden hem al meermaals geopperd, zeker na het zien van de indrukwekkende trailer voor Wakanda Forever.



2025 = Avengersjaar
In 2025 pakt Marvel uit met niet een, maar twee Avengers-films. Alleereerst verschijnt The Kang Dynasty in mei van dat jaar; in november volgt Secret Wars.

Die eerste film zal worden geregisseerd door Destin Cretton, die vorig jaar hoge ogen wist te gooien met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

NieuwsFilm

meest populair